Statistiky překonány

Minule jsem psal že se těžko podaří překonat rekord 65 přístupů na web za den. Asi jsem to zakřikl. Dne 29.08.2005 statistiky ukázaly 76 jedinečných přístupů a následující den dokonce 79 jedinečných přístupů. Nikdy neříkej nikdy, hi.

Díku panu Matějkovi z www.gringo.cz (mám u nich webhosting) mi už konečně správně funguje diakritika. Moc mu za to děkuji. Pokud se budete rozhodovat jaký webhosting, mohu GRINGO s klidným svědomím doporučit.

Jak je na tom CQRLOG? Zatím ticho po pěšině. Ještě čekám jestli se někdo ozve s nějakou chybou. Pokud ne, pustím se do větší předělávky programu. Čeká mě přepsání exportů a nějaké optimalizace. Vytváření DXCC statistiky při reindexaci trvá na můj vkus až moc dlouho. Také musím už konečně opravit výpočet azimutu a vzdálenosti mezi lokátory. No a pak mě čeká úprava CQRLOGu pro více značek, spolupráce s DX Clusterem. Ta poslední věc bude asi nejhorší. Plánuji přístup do DX Clusteru přes internet a packet. Uvidíme, třeba se to povede. Záleží také kolik na to budu mít času a chuti.